tennis-fun-1-1398467
Speciaal voor verenigingen en stichtingen: gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor boekhouding en ledenadministratie

Stichtingen en verenigingen

Ja, ik wil korting op mijn boekhoudsoftware

Waarom Boekhoud Gemak voor stichtingen en verenigingen?

Al meer dan 40 jaar betrouwbare software

Ruim 300 verenigingen ging je voor

Alles veilig en altijd bereikbaar in de cloud

Uitdagingen voor penningmeesters

Vrijwilligers steken veel vrije tijd en energie in een vereniging. Het bijhouden van een ledenadministratie en boekhouding komt daar nog eens bij. Zorg ervoor dat je deze administraties met zo min mogelijk inspanning op een professionele manier kunt bijgehouden.

  • Het op papier en in Excellijstjes bijhouden van de verenigingsboekhouding is een tijdrovende klus, waar snel fouten worden gemaakt.
  • Gemiste inkomsten door slechte ledenadministratie komt vaker voor dan je denkt. Met goede software zal jou dit niet (langer) overkomen.

Herkenbare thema’s? Samen met onze klanten werken wij aan passende oplossingen met de inzet van moderne technologie.

Inzicht en controle

Met een goede boekhouding kun je zonder financiële zorgen de doelstellingen van je vereniging of stichting realiseren. Daarnaast is het wettelijk verplicht om je ledenadministratie goed op orde te hebben en te voldoen aan richtlijnen die bepalen hoe je omgaat met persoonsgegevens.

Waar moet je bij de aanschaf van een boekhoudpakket op letten?

  • Inventariseer van tevoren of het pakket alle functies biedt die jouw club nodig heeft.
  • Online boekhoudsoftware heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen back-ups te maken of je zorgen te maken over de veiligheid van gegevens.
  • Ook met gebruiksvriendelijke software is het fijn als je een beroep kunt doen op een helpdesk. Check daarom altijd waar je terecht kunt met vragen én of aan hier kosten aan verbonden zijn.

Caroline Kouwenhoven, commercieel manager en eigenaar, The Home Company

De vele slimmigheden in mijn boekhoudsoftware leveren mij tijdwinst en efficiëntie op waardoor ik meer tijd overhoud voor andere dingen.