Header Office skates Imke 3
Eerste jaar gratis voor starters

Gebruiksvriendelijke en complete boekhoudsoftware

Ja, ik wil het eerste jaar gratis boekhouden

Waarom Boekhoud Gemak?

Al meer dan 40 jaar betrouwbare software

Ruim 100.000 ondernemers gingen je voor

Startersaanbieding: bespaar € 696,- op jaarbasis!

Een goede basis is het halve werk

Ben jij onlangs gestart als ondernemer? Gefeliciteerd! Er komt ongetwijfeld veel op je af, maar weersta de verleiding om snel te beginnen en je administratie er ‘houtje-touwtje’ bij te doen. Als je gelijk een goede basis legt met moderne boekhoudsoftware kun je net zo snel aan de slag en bespaar je jezelf tijd, geld en kopzorgen.

  • Zeker weten dat je voldoet aan alle wet- en regelgeving wat betreft je boekhouding, maar ook hoe je omgaat met persoonlijke gegevens van klanten en leveranciers.
  • De software sluit aan bij het kennisniveau van de gebruiker zodat iedereen op zijn manier de administratie kan voeren.
  • Online boekhoudsoftware is veilig in gebruik en back-ups en updates worden automatisch voor geregeld.

Functionaliteit die voor jou het verschil kan maken

  • De koppeling met je bank is superhandig: al je bankafschriften worden automatisch ingelezen zodat je deze alleen nog hoeft te controleren.
  • Factureren in Word en Excel te omslachtig? Maak je facturen eenvoudig in Boekhoud Gemak.
  • Dashboards geven jou het gevoel van controle. Je ziet in één oogopslag precies hoe je onderneming er financieel voorstaat.
  • Met de controle triggers die je zelf in kunt stellen, weet je dat je niets over het hoofd ziet.

Caroline Kouwenhoven, commercieel manager en eigenaar, The Home Company

De vele slimmigheden in mijn boekhoudsoftware leveren mij tijdwinst en efficiëntie op waardoor ik meer tijd overhoud voor andere dingen.

Op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt, bekijk dan eens onze Accountants Locator. Wij werken succesvol samen met meer dan 150 accountantskantoren verspreid door heel Nederland. Grote kans dat er ook een accountant bij jou in de buurt tussen zit! Wist je dat je sneller, slimmer en efficiënter werkt als je samen met je accountant in hetzelfde softwarepakket samenwerkt?