shutterstock_1099959467

HR- en salarissoftware voor sociale werkbedrijven

Wil je snel antwoord op een vraag? Bel ons op 0184 – 44 44 44

Waarom HR & Salaris Gemak

>40 jaar betrouwbare software

>840.000 loonstroken per jaar

Alles veilig in de cloud

Krachtig, flexibel en betrouwbaar

De Participatiewet, de Wet sociale Werkvoorziening en Werk & Inkomen zijn geen wetten die lang hetzelfde blijven. Zorgen dat je voldoet aan de regels en verantwoording afleggen aan arbodiensten en overheden is tijdrovend, maar belangrijk. Als sociaal werkbedrijf wil je je interne processen goed op orde hebben, zodat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan wat echt telt: er zijn voor je medewerkers.

  • Met zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk doen. Dat geldt ook voor je HR- en salarisadministratie, maar hoe doe je dat en waar is de meeste winst te behalen?
  • Snel, correct en tijdig salarissen uitbetalen is een onderschatte discipline binnen elk bedrijf. Gebruikmaken van moderne software maakt deze belangrijke taak een stuk eenvoudiger. Maar welke past het best?
  • De grootste toegevoegde waarde van de HR- en salarisspecialist is het optimaal toepassen van de regels vanuit het perspectief van het eigen bedrijf en de klant. Hoeveel draag jij bij?

 

 

Complete oplossing voor het sociale werkbedrijf

Met HR & Salaris Gemak in combinatie met Emergo (Compas) voldoe je standaard aan alle wetten en afspraken. Efficiënt ingerichte interne processen zorgen ervoor dat je meer tijd overhoudt voor niet-administratieve taken en dat het aantal onnodige fouten vermindert. Je profiteert van:

  • een cliëntvolgsysteem (CVS) voor het correct plaatsen van cliënten;
  • een HRM-systeem met verlof-, verzuim-, en ontwikkelingsregistratie;
  • een volledige (automatische) salarisverwerking die de bulk van de salarissen voor je regelt waardoor jij je kunt focussen op de uitzonderingen.

Maak je al gebruik van HR-software? Dan is een koppeling met HR & Salaris Gemak en Emergo (Compas) eenvoudig te realiseren.