Header Thuis Jose 3
Slimme software voor HR- en salarisadministratie en kantoorautomatisering

Grootzakelijk

Wil je snel antwoord op een vraag? Bel ons op 0184 – 44 44 44

Welke aspecten neem je mee in je overweging

Betrouwbaarheid van oplossingen: je wilt er altijd op kunnen rekenen

In de praktijk bewezen toegevoegde waarde

De voordelen van cloudsoftware

HR- en salarisadministratie en automatisering van interne processen: hoe ga jij om met de uitdagingen?

Het grootzakelijke segment onderscheidt zich van andere sectoren door de grootte van de bedrijven die ertoe behoren. Hierdoor ontstaan op het gebied van interne samenwerking en salarisadministratie complexe situaties en uitdagende vraagstukken. Met inzet van moderne technologie kunnen grootzakelijke bedrijven hun interne processen en systemen goed inrichten om zo een flexibele en efficiënte bedrijfsvoering te realiseren.

  • Steeds meer bedrijven gaan datagedreven werken. Dat vraagt echter wel het nodige van je datakwaliteit én informatievoorziening.
  • Wet- en regelgeving is continue aan verandering onderhevig; hoe hou je bij of je aan alle voorschriften voldoet?
  • Uitzonderingen maken salarisverwerking complex. Doe je dit het beste zelf of besteed je het uit aan een specialist?

Herkenbare thema’s? Samen met onze klanten werken wij aan passende oplossingen voor de grootzakelijke markt.

Een HR- en salarisadministratie die bij jouw onderneming past

  • Een overzichtelijke en transparante HR-administratie en een verloningsengine waarmee je alle situaties en cao’s aankunt.
  • Via het intuïtieve medewerkersportaal kunnen medewerkers op elk moment, vanaf elke locatie documenten en informatie inzien en in contact staan met de HR-afdeling.
  • Wil je je salarisverwerking voor korte of langere tijd uitbesteden? Met Managed Payroll Services (MPS) kan dit zonder de regie uit handen te geven en hou je toegang tot je volledige HR- en salarisadministratie.
Maak kennis met HR & Salaris Gemak

Verhoog je efficiëntie: faciliteer een naadloze samenwerking over afdelingen heen

Een groot bedrijf met honderden medewerkers kan zijn productiviteit aanzienlijk vergroten wanneer afdelingen naadloos met elkaar samen kunnen werken. Met actuele informatie en documenten die voor iedereen beschikbaar zijn in één enkel systeem. Waarbij alle functies door het systeem worden ondersteund, zodat iedereen optimaal invulling kan geven aan zijn of haar taak. En wanneer je op elk moment goed onderbouwde beslissingen kunt nemen op basis van up-to-date inzicht in de totale performance van je organisatie.

Ga ook efficiënter werken en verras je klanten met een dienstverlening die hun verwachtingen overtreft.

Maak kennis met Practice Managemen 365

Verhoog de productiviteit van je organisatie

Heb je er ooit weleens bij stilgestaan hoeveel verschillende softwareapplicaties en -platformen binnen een grootzakelijk bedrijf worden ingezet om processen te ondersteunen? Het is de bedoeling dat zij het werk eenvoudiger maken, maar wanneer je goed kijkt, zie je dat dit meestal niet het geval is. Wil je weten hoe Practice Management 365 jou kan helpen om je productiviteit te verhogen?

Verhoog de productiviteit van je organisatie