Header Office meeting Imke en Ronald en Rachel_3
Dé end-to-end oplossing voor de flexbranche

Flex & Salaris

Bekijk de opgenomen presentatie
Download whitepaper

Wil je snel antwoord op een vraag? Bel ons op 0184 – 44 44 44

Hoe ga jij om met de uitdagingen in de flexbranche?

Als uitzendorganisatie heb je te maken met veel administratieve taken, zoals bijvoorbeld het aanmaken van contracten en het verwerken van de juiste urendeclaraties. Zonder dat je het in de gaten hebt, blijft er steeds minder tijd over voor commerciële taken en dat extra stapje in de dienstverlening naar je klanten.

 • Gegevens uit verschillende applicaties die handmatig moeten worden ingevoerd voor verwerking van de verloning en facturatie. Dat moet toch anders kunnen.
 • Automatiseren van routinewerk minimaliseert de kosten van je backoffice, telefonie, drukwerk en IT-hardware. Maar dan moet je wel zeker weten dat dit goed gebeurt.
 • Elk proces heeft zijn eigen systeem – best een uitdaging voor de bemiddelaar van flexibele arbeid die graag inzicht in en controle over het totále proces heeft.
 • Ondanks goede voornemens wordt er nog steeds onevenredig veel tijd besteed aan administratieve taken. Hoe zorg je ervoor dat er meer tijd en energie vrijkomt voor sales en het matchen van de juiste kandidaten met beschikbare opdrachten?

Herkenbare thema’s? Samen met onze klanten werken wij aan passende oplossingen met de inzet van moderne technologie.

Download whitepaper

Waarom Flex & Salaris

40% minder tijd kwijt aan administratie

Flexibele verloningssoftware die alle situaties aankan

Verdubbeling van de commerciële tijd

Benieuwd naar wat jij op jaarbasis kan besparen?

Vul de calculator in en zie wat je bespaart met Flex & Salaris.

0 0 10.000.000
0 0 1.000
0 0 75.000
0

Van efficiency tot realtime inzicht

Flex is een datagedreven softwareplatform voor bedrijven in de flexbranche waarmee bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. Uitzenders en detacheerders kunnen zich daardoor maximaal focussen op wat ze het beste doen: het snel en goed matchen van de juiste kandidaten met de beschikbare vacatures. Met Flex beschik je over een volledige front-, mid- en backofficeoplossing en profiteer je van:

 • een geautomatiseerde backoffice;
 • flexibele salarisverwerking waarmee je alle situaties en cao’s aankunt;
 • persoonlijke dashboards met realtime inzicht;
 • interactieve portalen voor kandidaten en medewerkers;
 • (automatisch) gegenereerde uitleen- en inleenovereenkomsten;
 • datagedreven actielijsten;
 • inzicht in de werkdruk;

Alles vanzelfsprekend in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving (WAADI, AVG, WAB, NEN 4400-01).

Ard Huininga, managing director Youbahn

Wij maken graag gebruik van de geautomatiseerde backoffice en specifieke uitzendbranchekennis van Flex. Dit partnerschap betekent dat wij ons kunnen focussen op de doorontwikkeling van ons platform en daarmee vooruitstrevend blijven in onze markt.

Hoe slimme software uitzenders helpt zich te onderscheiden

Digitalisering is de uitzendbranche niet vreemd: chatbots, sollicitatiegesprekken op afstand, screenen en werven van sollicitanten, er gebeurt van alles. Toch hebben intermediairs het nog steeds onnodig druk met administratieve taken, door allerlei verschillende cao’s, wetten en verloningen. Zonde, want in een tijd dat marges sterk onder druk staan, wil je je mensen zoveel mogelijk vrijmaken voor activiteiten waar ze écht verschil kunnen maken.

In deze whitepaper gaan we in op de mogelijkheden van automatisering die ervoor zorgen dat jij weer tijd krijgt voor de dingen die je werk leuk en uitdagend maken.

Download de whitepaper