_VD28519

Vacature: Customer Support Consultant Boekhoud Gemak

Ben jij communicatief vaardig, klantgericht en word je blij als je mensen kan helpen? Weet jij de juiste vraag te stellen zodat je in ‘no-time’ de oorzaak van het probleem hebt gevonden? Reageer dan nu op deze functie!

Jouw uitdaging

Als Customer Support Consultant beantwoord je, zowel telefonisch als via het ticketsysteem, vragen van klanten over de functionaliteiten van het boekhoudprogramma. Je registreert alle vragen in het systeem, zodat informatie over de specifieke vraag beschikbaar is voor klanten en collega’s. Je onderhoudt intensief contact met je collega’s van Support en R&D en werk je aan je kennis van de diverse modules die de software te bieden heeft.

Profiel

  • We zijn op zoek naar enthousiaste Support Consultants die het eerste aanspreekpunt zijn voor de klant en die op een correcte en vriendelijke manier snel onze klanten proberen te helpen.
  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau (kennis van boekhouden is een pré).
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent zeer service- en klantgericht.
  • Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan!
  • Je bent in staat relaties met de klanten te onderhouden en verder uit te bouwen.
  • Je doorziet de klantprocessen, signaleert vraagstukken en draagt hiervoor oplossingen aan.
  • Voor jou staat de klant centraal en een goede serviceverlening heeft de hoogste prioriteit.
  • Bekend met producten van Accountancy & Software Gemak is een pré

Wat bieden wij

We bieden een functie als Customer Support Consultant in een organisatie die continu in verandering is. Het is dan ook belangrijk dat je op de hoogte blijft van nieuwe technologieën, onze producten en oplossingen door het volgen van trainingen. Denk ook aan demo’s van nieuwe product releases of onlinetrainingen om je adviesvaardigheden te verbeteren. Naast een uitdagende en gevarieerde functie biedt de organisatie uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

Over Accountancy & Software Gemak – An Exact Company

Accountancy & Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Accountancy & Software Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen en boekhouding.

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy & Software Gemak als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee accountants en ondernemers ‘alles onder controle’ houden.

Meer info

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘Vacature Customer Support Consultant’ naar kimberley.engels@exact.com