Kaylee

Alles onder controle met Kaylee

“Ik was net een paar weken in dienst toen de lockdown begon. Als softwarebedrijf zijn we daar natuurlijk bij uitstek op toegerust maar het thuiswerken is eigenlijk niks voor mij. Los van dat ik mij als nieuwe medewerker graag onderdompel in het bedrijf, ben ik ook echt een kuddedier. Ik mis de gezelligheid van kantoor en heb graag mensen om me heen.

Gelukkig kan ik mijn sociale ei kwijt in mijn ‘verslaving’ waar ik mij in mijn vrije tijd mee kan vermaken. Ik heb het dan over ballonvaren. Ik weet het; geen alledaagse hobby, maar het houdt mij vrijwel alle dagen bezig. Het begon als klein meisje; we woonden in Amersfoort vlakbij een opstijgveld en ik was gefascineerd door die enorme ballonnen in de lucht. Op mijn verzoek gingen we vaak kijken en zo kwamen mijn ouders in aanraking met ballonvaren. Zij hebben inmiddels allebei al bijna 20 jaar hun brevet. Ik ben nu bezig met de theorie- en praktijklessen en ‘crew’ daarnaast vaak. Dat houdt in dat je piloten, passagiers en de ballonnen ophaalt na een vaart.

Ik ben sinds 1,5 jaar aangestoken door het wedstrijdvirus. Wedstrijden bestaan uit een paar onderdelen, zoals een bepaalde afstand binnen een bepaalde tijd afleggen of zandzakjes gooien op een bepaalde locatie. Zodra ik mijn brevet heb en dus piloot ben, hoop ik mee te kunnen doen aan internationale wedstrijden. Ik hou van reizen dus het zou een droom zijn deze twee hobby’s op deze manier samen te brengen. Twee vliegen in een klap!

Of ik er mijn werk van wil maken? Daar is ballonvaren veel te seizoensgebonden voor. Ook geniet ik teveel van dit werk. De start bij Accountancy Gemak & Software Gemak was ondanks het thuiswerken ontzettend warm en persoonlijk. Ook kregen we allemaal bloemen thuisgestuurd om de thuiswerkplek op te fleuren, werd er een online pubquiz georganiseerd en ontving ik een kaartje op mijn verjaardag. Kleine dingen die een enorm verschil maken. Ik had dat nog niet eerder meegemaakt bij een werkgever – zo toegankelijk. En dat is precies wat ik ook voor onze klanten wil zijn. Privé zit ik vaak op grote hoogte met mijn hoofd letterlijk in de wolken, maar als Digital Sales Accountmanager sta ik met mijn beide benen op de grond en ben ik altijd bereikbaar om onze klanten te helpen alles onder controle te houden!”

Kaylee Slag (26), Digital Sales Accountmanager, werkt sinds 2020 bij Accountancy Gemak & Software Gemak vanuit het kantoor in Utrecht