Header Office Bakir glas 2
Werken bij

Software Gemak

Vacature: Medior/Senior Salarisadministrateur Software Gemak

Vacature: Customer Support Consultant Boekhoud Gemak

Vacature: Customer Support Consultant HR & Salaris

Vacature: Sales Support Medewerker

Vacature: Medewerker Customer Onboarding Boekhoud Gemak

Vacature: Support Consultant PSA

Vacature: Medewerker Customer Onboarding HR & Salaris Gemak

Kijk voor meer vacatures op de website van Accountancy Gemak

Alles onder controle met Kaylee

“Ik was net een paar weken in dienst toen de lockdown begon. Als softwarebedrijf zijn we daar natuurlijk bij uitstek op toegerust maar het thuiswerken is eigenlijk niks voor mij. Los van dat ik mij als nieuwe medewerker graag onderdompel in het bedrijf, ben ik ook echt een kuddedier. Ik mis de gezelligheid van kantoor en heb graag mensen om me heen.”

Alles onder controle met Michael

“Ik ben dus zo iemand die van jongs af aan al bezig was met computers. Als kleine jongen op de basisschool begon ik met een Aquarius-computer met 4 kilobyte geheugen en 12 kilobyte uitbreiding. Al snel kwam hier een cassettespeler bij om mijn spellen op te slaan. In die tijd tikte je veelal basicprogramma’s over vanuit een boek. Je kreeg dan simpele spellen. Tikte je één teken verkeerd dan deed het hele programma het niet en dan moest je regel voor regel doornemen om te kijken waar de fout zat. Op die manier leerde ik eigenlijk de beginselen van het programmeren.”

Alles onder controle met Loes

“Je zou het misschien niet zo snel verwachten van de softwaresector, maar ik kan in mijn baan als Informatieanalist al mijn creativiteit kwijt. Ik ben altijd al heel creatief geweest; als kind hield ik ontzettend van knutselen en toen ik volwassen werd, ontdekte ik fotografie. Ik ga in het weekend veel op pad met mijn camera. Hup, de natuur in om vogels en vooral zonsopkomst en -ondergang vast te leggen. Ik vind daar mijn ontspanning in en tegelijk doe ik creatieve prikkels op die me tijdens mijn werkweek voeden.”

Alles onder controle met Jos

“Van de IT-sector heb je al snel het beeld van mensen die als kind zelf computers in en uit elkaar zetten en hele dagen zitten te programmeren. Zo’n kind was ik dus niet. Sterker nog; nadat ik als 8-jarige mijn vader met hartproblemen op een brancard het huis uit gedragen zag worden, zwoer ik hartchirurg te worden. Levens redden, dat zou ik! Mijn vader heeft gelukkig al langer standgehouden dan die droom.”