Practice management
Multivers

Het meest complete boekhoudpakket voor het mkb

Demo aanvragen »
Checklist: software aanschaffen? »

Al 40 jaar betrouwbare software voor ondernemers en accountants

Meer dan 10.000 mkb-bedrijven rekenen op Multivers

Ruim 100 branchespecifieke koppelingen

Slim administreren betekent meer tijd voor ondernemen

Multivers is de stabiele motor voor elk mkb-bedrijf met een complexe administratieve uitdaging. In welke branche dan ook. Jarenlange ervaring in softwareontwikkeling heeft geresulteerd in intuïtieve en logische software waar je snel mee uit de voeten kunt. Met uitgebreide mogelijkheden om, waar nodig, extra functionaliteiten in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan abonnementen, facturatie, projecten en urenregistratie. Tel hier de meer dan 100 branchespecifieke koppelingen bij op en je weet dat je elk bedrijfsproces van A tot Z kunt automatiseren.

Met het krachtige Multivers kun jij iedere administratieve uitdaging aan.

Minder administratie en meer ondernemen

Snel schakelen

Nauwkeurig je administratie bijhouden kost weinig moeite en up-to-date financieel inzicht betekent dat je op elk moment snel kunt schakelen

Verrassende inzichten

Doordat je met je accountant samen in dezelfde boekhoudsoftware werkt, is de data altijd actueel en krijg jij beter én relevanter financieel advies

Efficiënt

Door automatisering van boekhoudkundige taken, blijft er meer tijd over om te ondernemen zonder dat je daarbij de controle verliest

Populair

Multivers

Het meest complete en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket voor het mkb

128 /mnd
 • Volledige boekhouding
  Kas-,bank-,giro- en memoriaalboek In- en verkoopboek Grootboek Bankieren Dag-, periode- en jaarafsluiting Btw- en icp aangifte Diverse rapportages Integratie met Excel
 • BTW- en ICP aangiften
  Automatische koppeling met de Belastingdienst waardoor je met 1 druk op de knop de complete BTW- en ICP aangifte kan versturen.
 • Kostenplaatsen/ Dossiers
  Kosten uitsplitsen over bijvoorbeeld verschillende afdelingen doe je met de feature: ‘Kostenplaatsen & Dossiers’. Via de instellingen kan je zelf kostenplaatsen en dossiers aanmaken.
 • Vreemde Valuta
  Geschikt als je zaken doet met het buitenland en gebruik maakt van vreemde valuta. Mogelijkheid om zelf alle mogelijke valuta’s aan te maken en te beheren.
 • Facturatie
  Geschikt voor de uitgebreide facturatie van projecten, gemaakte uren en opdrachten
 • Relatiebeheer
  Beheer je prospects, klanten en relaties. Informatie per klant leg je eenvoudig vast. Zo heb je altijd de juiste klantinformatie op 1 centrale plek.
 • Voorraadbeheer
  Heb je een winkel of een bedrijf dat voorraden beheert. Dan is de feature ‘Voorraadbeheer’ essentieel. Stel een beginvoorraad in, houd voorraadmutaties en goederenontvangsten bij, stel alerts in via minimale en maximale voorraden en beheer artikelprijzen.
 • Budgetten & Prognoses
  Vastleggen van de geschatte kosten/opbrengsten is mogelijk via de feature ‘Budgetten & Prognoses’. Mogelijk voor grootboekrekeningen, kostenplaatsen en dossiers.
 • Automatische incasso
  Te gebruiken wanneer je klanten wil incasseren. Zet de betalingsconditie op ‘Incasso’ zorg dat er een bankrekening en bic code zijn ingevuld en selecteer de te incasseren klanten.
 • Vaste activa
  Te gebruiken voor afschrijvingen van vaste activa zoals gebouwen, inventaris etc. Verschillende afschrijvingsmethode zijn mogelijk.
 • Urenregistratie
  Geschikt voor het invoeren, versturen en autoriseren van de gemaakte uren per project.
 • Abonnementen
  Geschikt voor de juiste verwerking van de abonnementsadministratie.
 • Prijzen & Kortingen
  Hiermee kunt u prijslijsten en kortingsgroepen vastleggen in de boekhouding. Bijvoorbeeld een standaard kortingspercentage voor een groep vaste klanten.
 • Samengestelde- & assemblage artikelen
  Mogelijkheid om verschillende artikelen in de boekhouding samen te voegen tot een pakket van artikelen en diensten, een samengesteld artikel.
 • Intrastat
  Intrastat is de statistiekopgave voor de internationale handel binnen de EU. Via de functie ‘Intrastat’ is het mogelijk om een Intrastatopgave te doen bij het CBS.
Ja, ik wil een demo van Multivers aanvragen »

Financiële afdeling, beslist.nl

Multivers is de spil in de financiële en administratieve processen van beslist.nl. Het voeren van de financiële administratie wordt vergemakkelijkt door de mogelijkheid om bankafschriften elektronisch in te lezen en (deels) automatisch te laten verwerken.

Op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt, bekijk dan eens onze Accountants Locator. Wij werken succesvol samen met meer dan 150 accountantskantoren verspreid door heel Nederland. Grote kans dat er ook een accountant bij jou in de buurt tussen zit! Wist je dat je sneller, slimmer en efficiënter werkt als je samen met je accountant in hetzelfde softwarepakket samenwerkt?