werk ze!
HR & Salaris Gemak

Voor alle HR-managers die geloven in 'Happy People'

Meer info of vrijblijvende demo? »
Download factsheet »

Werk je bij een accountantskantoor? Bezoek dan HR & Salaris Gemak op accountancygemak.nl.

Werk ze!

Het verschil in een organisatie wordt gemaakt op menselijk vlak. Betrokken werkgevers met visie en aandacht voor hun menselijk kapitaal zijn in the lead.  Wil je personeel aan je binden dan is een actief en up to date HR & salarissysteem essentieel. Het geeft vertrouwen, zet je werknemers in hun kracht en zorgt voor meer rendement uit het menselijk kapitaal. Salaris en arbeidsvoorwaarden staan synoniem voor commitment, dromen en plezier. Intunen op dit gevoel geeft HR & Salaris Gemak de menselijke touch die het verschil maakt met de concurrenten. Wij zetten blije mensen centraal door de processen rondom HR en salaris goed op orde te hebben en daarmee het werkgevers en HR managers zo makkelijk mogelijk te maken.

Werk ze!

HR & Salaris Gemak in 1 minuut

Van het meest simpele tot heel complex

 • Automatische Salarisverwerking zorgt ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op de uitzonderingen.
 • Het medewerkersportaal biedt een veilige plek om documenten en informatie uit te wisselen.
 • Signalering zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet.
 • Flexibel in te richten en aan te passen workflows garanderen een snelle uitvoer van HR- en salarisprocessen.
 • Persoonlijke dashboards geven je inzicht in de belangrijkste cijfers, ontwikkelingen en trends.

Voordelen van HR & Salaris Gemak

Eigen Portaal

Wissel veilig gegevens uit in het medewerkersportaal waarin o.a. de documenten zichtbaar zijn en verlofaanvragen ingediend kunnen worden.Bekijk de portaal demo »

Efficiënt samenwerken

HR-functionaliteit voor onder andere verlof- en verzuimregistratie, het indienen van declaraties, zelf in te richten workflow, dashboard voor managers en HR-medewerkersBekijk de workflow demo »

Simpele processen

Dagelijkse HR-processen zijn op je eigen manier en werkwijze in te richten. Maar wel zo dat alles veilig en snel verloopt met altijd inzicht in de, op rol gebaseerde, relevante data.Bekijk HR-processen demo »

Veel meer dan een correcte salarisstrook

De wereld van HR- en salarisadministraties is continu in beweging en de complexiteit en werkdruk nemen almaar toe. De salarisadministratie is daarbij één van de meest bedrijfskritische onderdelen van de administratie én de meest onderschatte. Daarom moet je als salarisadministrateur over betrouwbare systemen en processen kunnen beschikken die je écht ondersteunen. Je wilt er zeker van zijn dat de salarisverwerking voldoet aan alle regels en dat je snel en eenvoudig in kunt spelen op rapportagevragen van het management.

HR & Salaris Gemak is het meest flexibele en functioneelrijke systeem in de markt waarmee je alle situaties en cao’s aankunt.

Waarom HR & Salaris Gemak?

Gebaseerd op 40 jaar ervaring met HR- en salarisadministraties

Ruim 840.000 salarisverwerkingen per jaar

Betrouwbare software voor jou en je medewerkers

Hoe ziet de toekomst eruit voor de salarisadministrateur?

De salarisadministrateur en de softwareleverancier in gesprek over hun visie op de steeds complexer wordende toekomst van de salarisverwerking.

 • Wat zijn de belangrijkste trends waar de salarisadministrateurs nu mee te maken hebben?
 • Als de complexiteit in wet- en regelgeving toeneemt, moet de softwareleverancier er dan voor zorgen dat al deze complexiteit uit handen wordt genomen?
 • Wat zijn de kansen en bedreigingen voor de komende jaren?

 

Joris Weijers, Directeur/Eigenaar Pay-Check

“Wij zijn ooit begonnen met HR & Salaris Gemak omdat deze software veruit de beste verloningsengine is en de gebruiker de meeste flexibiliteit biedt.”

HR & Salaris Gemak

Wat heeft HR & Salaris Gemak allemaal te bieden? Een greep uit de functionaliteiten vind je hieronder. Download de factsheet voor een completer overzicht.

 • Automatische Salarisverwerking
  De salarisadministratie is geautomatiseerd voor de focus op de uitzonderingen
 • Medewerkersportaal (ESS)
  Eigen portaal voor de medewerkers voor het bekijken van salarisstroken, persoonsgegevens en aanvragen van verlof en verzuim.
 • Geautomatiseerde processen voor berekening en rapportage
  Geautomatiseerde processen voor berekening en rapportage
 • Verlof-, verzuim- en declaratieregistratie
  Aanvragen en accorderen van verlof & verzuim en declaraties
 • Toevoegen van eigen regelingen en looncomponenten
  Zonder beperkingen je eigen regels doorvoeren
 • Management & medewerkers dashboards
  Dasboards met openstaande taken, rapportages en workflowactiviteiten
 • Ondersteuning van complexe CAO’s
  Ondersteuning van complexe CAO’s
 • Expatverloning
  Buitenlandse en flexibele verloningen mogelijk.
 • Flexibel verlonen
  Meerdere verloningsperioden binnen één administratie
 • API voor standaard koppelingen
  API beschikbaar en verschillende koppelingen al gemaakt
Download alle functionaliteiten »

Prijzen HR & Salaris Gemak

Vraag persoonlijk tarief aan »

Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij de kwaliteit van je salarisadministratie verhogen? Denk dan aan Managed Payroll Services. Met deze dienstverlening heb je toegang tot jouw volledige HR- en salarisadministratie en besteed je de salarisverwerking uit, zonder dat je de regie uit handen geeft. Dit zorgt ervoor dat je onder andere geen omkijken meer hebt naar complexe administratieve taken en altijd compliant bent volgens de huidige wet- en regelgeving.

 

Meer informatie over Managed Payroll Services »

Veelgestelde vragen / FAQ’s

 • Waar vind ik mijn salarisstrook (Where do I find my payslip)?

  Je kunt je salarisstrook vinden in het HR & Salaris Gemak Portaal. Heb je problemen met inloggen of kun je hem niet vinden? Neem dan contact op met jouw eigen HR-afdeling. Wij kunnen je helaas niet helpen aangezien wij enkel de leverancier van de software zijn.

  You can find your payslip in the HR & Salaris Gemak Portal. Do you experience login trouble or simply cannot find the payslip? Please contact your HR Department. We are just the software supplier but they are able to help you further.

 • Wat zijn de prijzen van HR & Salaris Gemak?

  Er zijn verschillende prijsstaffels beschikbaar voor HR & Salaris Gemak. Ook kun je kiezen uit verschillende modules en of je gebruik maakt van het medewerkersportaal? Ben je benieuwd? Vraag dan jouw persoonlijke tarief aan.

 • Ik heb problemen met inloggen. Wat kan ik doen? (I have login trouble. What can I do?)

  Heb je problemen met inloggen? Neem dan contact op met jouw eigen HR-afdeling. Wij kunnen je helaas niet helpen aangezien wij enkel de leverancier van de software zijn.

  Do you experience login problems? Please contact your HR Department. We are just the software supplier but they are able to help you further.

 • Ik wil mijn salarisadministratie uitbesteden

  Wil jij de salarisadministratie uitbesteden? Denk dan aan Managed Payroll Services. Met deze dienstverlening heb je toegang tot jouw volledige HR- en salarisadministratie en besteed je de salarisverwerking uit, zonder dat je de regie uit handen geeft. Dit zorgt ervoor dat je onder andere geen omkijken meer hebt naar complexe administratieve taken en altijd compliant bent volgens de huidige wet- en regelgeving.