Header Ondersteboven Imke
Basecone

Snel en eenvoudig scannen, herkennen en boeken van bonnetjes en facturen

Verbeter je boekhoudkennis »

40 jaar kennis over en ervaring met accountancysoftware

Ruim 150.000 administraties maken er gebruik van

Meer dan 2.500 kantoren doen er hun voordeel mee

Slim bonnetjes en facturen uploaden, herkennen en autoriseren

Nooit meer op zoek naar bonnetjes en facturen op het moment dat je ze nodig hebt. Met Basecone worden papieren, digitale en elektronische facturen efficiënt en realtime verwerkt waarbij je alle wijzigingen direct in je boekhoudpakket kunt zien. Een online archief van je documenten blijft 10 jaar beschikbaar voor verantwoording aan de Belastingdienst. Door een verregaande integratie tussen Basecone en Boekhoud Gemak zijn alle documenten die je nodig hebt snel, eenvoudig en veilig vanuit je boekhouding te benaderen.

Basecone maakt het digitaliseren van papier makkelijk en efficiënt

100% Cloudoplossing

Met Basecone is alle informatie overal en altijd beschikbaar voor personen die hiervoor de rechten hebben. Je kunt direct na aanschaf beginnen met het scannen en uploaden van documenten

Eenvoudig aanleveren

Je kunt documenten op verschillende manieren aanleveren bij Basecone: per e-mail, met de Spenser app of via een upload

Efficiënt proces

Met Basecone hou je volledige controle over het proces, waarbij slimme autorisatieflows voorkomen dat documenten bij de verkeerde personen terechtkomen

Schreurs Accountants & Adviseurs

Wij zijn nu aan de slag met Basecone en zeer tevreden. Inmiddels werken we papierloos en is alles gedigitaliseerd. Ik kan andere ondernemers alleen maar aanraden morgen over te stappen.

Je documentenstroom volledig digitaal en altijd up-to-date

  • Basecone Spenser app om snel en eenvoudig een foto te maken van bonnetje of factuur waarna deze direct wordt verwerkt in Basecone. Ook te gebruiken voor declaraties!
  • Optical character recognition haalt relevante data uit gescande documenten op basis waarvan je een boekingsvoorstel ontvangt die je direct kunt doorboeken.
  • Met de Basecone Flux autorisatie app kun je door jou te autoriseren document goedkeuren, afkeuren of on hold zetten. Waar en wanneer je wilt.

Verbeter je boekhoudkennis. Download onze gratis mini cursus boekhouden.

Ja, ik wil mijn boekhoudkennis snel verbeteren »

Op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een goede accountant bij jou in de buurt, bekijk dan eens onze Accountants Locator. Wij werken succesvol samen met meer dan 150 accountantskantoren verspreid door heel Nederland. Grote kans dat er ook een accountant bij jou in de buurt tussen zit! Wist je dat je sneller, slimmer en efficiënter werkt als je samen met je accountant in hetzelfde softwarepakket samenwerkt?

Ultieme efficiency voor ondernemer en accountant

Tijd besparen

Eenvoudig autoriseren van declaraties, meerdere documenten tegelijkertijd boeken, digitaliseren van papieren processen

Declareren zonder gedoe

Eenvoudig en efficiënt declaraties indienen en verwerken op het moment dat het jou uitkomt, via het device van je keuze

Geen papier, wel inzicht

Overzicht van te taggen, boeken en autoriseren documenten. Ideaal als je geen papieren meer in handen krijgt, maar wèl je facturen wil zien