shutterstock_658794976
Software Gemak

'Grip op de Business 2020'

Doe mee met de benchmark

Trendrapport ‘Grip op de Business 2020’

In het trendrapport ‘Grip op de Business 2020’ geven we antwoord op vragen als: welke prioriteiten staan dit jaar op de agenda van ondernemers in België en Nederland? Hoe kunnen zij hun financiële en administratieve processen beter inrichten en meer controle krijgen over de financiën? Sommige uitkomsten zijn verrassend. Bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de ondernemers geen strategie of plannen op de plank heeft liggen om hun financieel administratieve organisatie te optimaliseren. Maar ook dat ruim 30% niet goed op de hoogte is wat de accountant of boekhouder hierin zou kunnen betekenen.

Benieuwd naar alle resultaten, bekijk dan via de link hieronder het trendrapport.

Doe mee!

Hoeveel grip heb jij op de cijfers van je onderneming? Andere ondernemers scoren gemiddeld een 7

Unit4 Bedrijfssoftware onderzoekt in de nationale benchmark ‘Grip op je business 2020’ hoeveel grip ondernemers hebben op de financiën van de onderneming. Benieuwd hoe jouw bedrijf scoort? Vul dan het onderzoek in en binnen 8 minuten zie je hoe jouw bedrijf scoort t.o.v. meer dan 150 andere ondernemingen.

  • Aan welke financieel-administratieve thema’s moet ik als ondernemer komend jaar aandacht besteden?
  • Waar liggen kansen voor meer grip op mijn business?
  • Hoe haal ik optimaal rendement uit de relatie met mijn accountant?
Doe mee met de benchmark!

Blog: Zes factoren die mijn financieel administratieve organisatie tot een succes maken!

Als ondernemer houd je graag de touwtjes in handen; die grip geeft ruimte aan creatief ondernemerschap. Toch kunnen onvoorspelbare gebeurtenissen in de markt je business flink op scherp zet. Juist dan is het wel zo fijn dat je financiële administratie op orde is. Een kopzorg minder!

Misschien doe jij net als veel andere ondernemers zelf je facturatie, boekhouding en financiële rapportages. Dat geeft rust én de juiste handvaten om jouw organisatie te sturen. Cijfers uit het trendrapport ‘Grip op je business’, bevestigen dat. Van de 150 ondernemers die meededen, zegt 97% die grip fijn te vinden. Zelf doen is één, maar het ook snappen is twee. De kennis van de boekhouding en cijfers is bij 41% niet geweldig. Vaak schort het aan een duidelijke strategie en aan budget voor systemen, mensen en middelen om de financiële organisatie te verbeteren.