Betaalsysteem

Mollie

Wat houdt de koppeling in?

Mollie is een online betalingsprovider en door jouw Mollie account te koppelen met Accountancy Gemak kan je voortaan een betaallink meesturen met de verkoopfacturen. Uit onderzoek is gebleken dat hierdoor 40% van de facturen binnen dezelfde dag wordt betaald!

Ook worden alle transacties en facturen van het Mollie account automatisch geïmporteerd in jouw administratie. Handig voor jou én voor je accountant.

Voor wie is de koppeling geschikt?

De koppeling is geschikt voor alle MKB, Accountancy klanten, die hun klanten de mogelijkheid willen bieden om facturen online te laten betalen. Daarnaast ook voor klanten die hun boekhouding automatisch willen updaten.

Wat zijn de voordelen van de koppeling?

Maak betalen nog gemakkelijker voor klanten

Jij hoeft alleen een betaallink toe te voegen. Vervolgens kunnen klanten via een handige betaalknop zo vanuit de factuur betalen.

Sneller je betalingen binnen

Met Mollie worden je betalingen geautomatiseerd. Dit gecombineerd met de snelle verwerking betekent dat jij nog sneller het geld op je rekening hebt.

Boekhouding nog sneller up to date.

De Mollie facturen en de bankafschriften met Mollie transacties komen automatisch in Accountancy Gemak terecht. Deze facturen worden ook automatisch gematcht, zo is je boekhouding nog sneller up to date.