Personeelsplanning-, urenregistratie software en hardware

Dyflexis

Wat is Dyflexis?
Dyflexis is het complete Workforce Management Systeem voor de optimale personeelsbezetting, foutloze urenregistratie en heldere rapportages
De workforce management software van Dyflexis wordt gebruikt door duizenden bedrijven in productie & warehousing, retail & e-commerce, zorg & welzijn, horeca en recreatie. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is het antwoord op al uw workforce management behoeften.

Wat houdt de koppeling in?

De koppeling tussen Dyflexis en Software Gemak draait om de uitwisseling van twee soorten gegevens: medewerker stamgegevens en uren.

Software Gemak is leidend wat betreft de medewerker stamgegevens, zoals de contractgegevens en het salaris. De mutaties van deze gegevens worden in real time met Dyflexis gesynchroniseerd.

In Dyflexis plant u medewerkers in en houdt u de uren bij. Geregistreerde uren worden maandelijks of wekelijks vergrendeld in Dyflexis. Zodra dit gebeurd is, worden de nieuwe saldi van alle medewerkers direct automatisch berekend. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Aan het einde van een verloonperiode kunt u met één druk op de knop de geregistreerde uren naar Software Gemak versturen om deze te verlonen.

Door het geautomatiseerde proces hoeft u zich geen zorgen meer te maken om een dubbele invoer van gegevens of bang te zijn dat u een fout begaat.

Wat doet Dyflexis?
De koppeling tussen Dyflexis en HR & Salaris Gemak draait om de uitwisseling van twee soorten gegevens: uren en stamgegevens.
In Dyflexis plant u medewerkers in en houdt u de uren bij. HR & Salaris Gemak is leidend wat betreft de stamgegevens, zoals de contractgegevens en het salaris.

De mutaties van deze gegevens worden in real time met Dyflexis gesynchroniseerd.

Geregistreerde uren worden maandelijks of wekelijks vergrendeld in Dyflexis. Zodra dit gebeurd is, worden de nieuwe saldi van alle medewerkers direct automatisch berekend. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Aan het einde van een verloonperiode kunt u met één druk op de knop de geregistreerde uren naar HR & Salaris Gemak versturen om deze te verlonen. Door het geautomatiseerde proces hoeft u zich geen zorgen meer te maken om een dubbele invoer van gegevens of bang te zijn dat u een fout begaat.

Voor wie is deze koppeling geschikt?
Voor iedereen die gebruik maakt van Dyflexis en HR & Salarisgemak

Wat zijn de voordelen?

  • Tijdswinst, doordat data geautomatiseerd aangeboden wordt aan HR & Salaris Gemak.
  • Foutenreductie, doordat data zonder tussenkomst van personen van applicatie naar applicatie overgezet wordt.
  • Werk vanuit één centrale app en voorkom zodoende dubbele invoer van data
  • Van personeelsplanning tot salarisbetaling, alles werkt volgens een gedigitaliseerd en geautomatiseerd proces.